Op tandsteen.net vind u alle informatie omtrent tandsteen, tandplak en meer!

Ervaring tanden bleken

Ervaring tanden bleken? Als je naar Amerikaanse advertenties kijkt zie je de meest prachtige menen lachen met de meest witte tanden die je ooit hebt gezien. Daarnaast zie je fantastische ervaringen tanden bleken van mensen die het hebben gedaan. Echter kun je jezelf afvragen of de tanden bleken ervaring of tanden bleken ervaringen van deze advertenties wel helemaal echt zijn.

Maar toch zijn er veel mensen die tanden bleken zeer interessant vinden en zijn dan ook zeer geïnteresseerd in zelf tanden bleken ervaringen van andere mensen. Vaak omdat de tanden geel zijn of juist verkleuringen hebben. Maar waar kun je nu het beste je tanden bleken, bij de tandarts of gewoon simpel thuis? Want zijn nu de grote voordelen en zijn er ook nadelen aan verbonden?

Ervaringen tanden bleken, wat is tanden bleken eigenlijk?

Tanden bleken kun je vergelijken met je haar blonderen. Met peroxide wordt namelijk de kleur van de tanden lichter gemaakt, zodat ze witter worden. Daarom kun je je tanden thuis bleken met speciale producten en kun je ook bij de tandarts een speciale behandeling ondergaan om dode en levende tanden witter te maken.

Zo begint het bleken met een speciaal bleekmiddel wat op de tanden aangebracht wordt, maar dit kan ook van binnenuit gedaan worden. Als je dus bijvoorbeeld een tand hebt waarvan de zenuw dood is, maar ook je tandarts kan je tanden bleken met een laserbehandeling.

Tanden bleken ervaring, de voor- en nadelen

Als je jouw tanden laat bleken, zal de kleur van je tanden een paar tinten lichter worden. Hierdoor zien je tanden er ook schoner, frisser en minder geel uit. Een andere groot voordeel is dat het een relatief eenvoudige procedure is, waarbij het meestal niet nodig is om je tanden bijgeslepen moeten worden.

Het bleken van je tanden met een uitwendig middel moet iedere twee of drie jaar worden herhaald voor een blijvend effect. Ook kan het zijn dat je glazuur poreuzer wordt, waardoor je sneller verkleuringen van je tanden krijgt dan voor de behandeling. Nieuwe verkleuringen door roken of koffie drinken zijn dus niet te voorkomen. Bij ernstige verkleuringen of een niet levende tand moet er endogeen worden gebleekt of zul je moeten kiezen voor een andere behandeling zoals het laten plaatsen van porseleinen schildjes of facings op de tanden.

´╗┐