Op tandsteen.net vind u alle informatie omtrent tandsteen, tandplak en meer!

Laser tanden bleken

Op zoek naar een behandeling laser tanden bleken? Een tanden bleken laser is eigenlijk de snelste en meest effectieve methode om je tanden witter te krijgen. Je tanden bleken met laser kan de meest hardnekkige vlekken en verkleuringen verwijderen. Zo kun je tanden maar liefst 9 tinten witter worden en een behandeling duurt niet langer dan een anderhalf uur.

Tanden laseren

Tanden laseren is een methode van tanden bleken waar laserlicht toegepast om tandverkleuring te bestrijden. Echter door de benodigde apparatuur kun je alleen de tanden wit laseren in een kliniek door een tandarts of mondhygiënist. Als je naar de tanden laseren prijs kijkt, zul je ook zien dat het één van de duurste bleekmethodes is om je tanden witter te maken.

Maar hoe werkt tanden bleken met laser? Zo heeft een laserbehandeling een standaard aantal basisstappen.  Zo kunnen er nog enkele stappen uitgevoerd worden, maar dit is afhankelijk van het kliniek wat je bezoekt.

Waarom tanden wit laseren?

In theorie is het mogelijk om tandverkleuringen tegen te gaan met een laserbehandeling. Zo kunnen mensen met een zeer slecht gebit of ernstige tandverkleuring het beste hun tanden bleken met een laser.

Er wordt normaal gesproken eerst voor gekozen om hun tanden zelf te bleken met een thuis bleek setje of bleekstrip. Maar als deze behandelingen niet het gewenste resultaat geeft, dan gaat men vaak over op een laserbehandeling.